0

Niciun produs în coș.

Kids in Business

EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ PENTRU COPII

Concept

Suntem un centru educațional de excelență, de cunoaștere și inovare orientat către o nouă abordare centrată pe copil. Scopul principal al arhitecților a fost să creeze un spațiu distractiv de învățare care să ridice stima de sine a copiilor, să le permită să fie ei înșiși și să le dea un sentiment de libertate. Fiind...

Suntem un centru educațional de excelență, de cunoaștere și inovare orientat către o nouă abordare centrată pe copil. Scopul principal al arhitecților a fost să creeze un spațiu distractiv de învățare care să ridice stima de sine a copiilor, să le permită să fie ei înșiși și să le dea un sentiment de libertate. Fiind un spațiu extrem de flexibil, el găzduiește mai multe activități. Profesorii  Kids in Business sunt antreprenori reali și mentori pentu copii. Prin joacă, mentorii ajută copiii să-și descoperă talentele, pasiunile și vocația, să transforme o simplă idee de afaceri într-o afacere. Cu alte cuvinte, îiînvață pe copii să se descurce de mici în lumea asta mare.

Hub Virtual

Suntem creatori de programe de educație antreprenorială pentru copii. Punem accentul pe învățarea practică și dezvoltăm programe de educație antreprenorială pentru copii, în formate flexibile, pentru a fi integrate în curricula școlară pentru toate vârstele. Echipa noastră include atât specialiști în educație, cât și antreprenori de top, ceea ce permite stimularea spiritului de inițiativă și...

Suntem creatori de programe de educație antreprenorială pentru copii. Punem accentul pe învățarea practică și dezvoltăm programe de educație antreprenorială pentru copii, în formate flexibile, pentru a fi integrate în curricula școlară pentru toate vârstele. Echipa noastră include atât specialiști în educație, cât și antreprenori de top, ceea ce permite stimularea spiritului de inițiativă și dezvoltarea comportamentelor antreprenoriale care îi va ajuta pe copii pe tot parcursul vieții, ele putând fi aplicate în toate domeniile.

Viziune

Suntem conectori ai sistemelor de învățământ cu economia locală prin participarea antreprenorilor reali la procesul de învățare. Mentorii Kids in Business sunt antreprenori reali, care pun accentul pe învățarea prin activități practice și dezvoltă copiilor prin metode de educație nonformală acele competențe și abilități, care nu se învață la școală, precum abilitățile de leadership și...

Suntem conectori ai sistemelor de învățământ cu economia locală prin participarea antreprenorilor reali la procesul de învățare. Mentorii Kids in Business sunt antreprenori reali, care pun accentul pe învățarea prin activități practice și dezvoltă copiilor prin metode de educație nonformală acele competențe și abilități, care nu se învață la școală, precum abilitățile de leadership și comunicare, capacitate de a negocia, de a efectua evaluări și de a-și asuma riscuri. Astfel, copiii au oportunitatea de a înțelege mai bine secretele antreprenoriatului, cum să-și înființeze un S.R.L virtual chiar de la primul atelier, ce înseamnă lucrul în echipă, asumarea și delegarea de competențe, dar și managementul timpului.

Misiune

O persoană e o persoană, nu contează cât de mică.”, atrăgea atenția Dr. Seuss. Kids in Business își propune să dezvolte spiritul de inițiativă și antreprenorial în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani, printr-o serie de programe de educație antreprenorială și de dezvoltare personală, având ca scop: creșterea încrederii în sine, adaptabilitatea, dezvoltarea...

O persoană e o persoană, nu contează cât de mică.”, atrăgea atenția Dr. Seuss.

Kids in Business își propune să dezvolte spiritul de inițiativă și antreprenorial în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani, printr-o serie de programe de educație antreprenorială și de dezvoltare personală, având ca scop: creșterea încrederii în sine, adaptabilitatea, dezvoltarea creativității, inovării, responsabilizării, competitivității, capacitatea de a gestiona un proiect, de a cântări rezultatele obținute și, nu în ultimul rând, capacitatea de asumare a eșecului.

Valori

Seriozitate

Ne implicăm activ în promovarea educației antreprenoriale, astfel încât spiritul de inițiativă și antreprenorial să devină principalele coordonate ale programului nostru.

Mentorat

O educație antreprenorială de bună calitate este dată de mentori, care sunt antreprenori reali care, prin entuziasm și experiență, contribuie la crearea unei culturi antreprenoriale solide.

Atitudine

Suntem deschiși și preocupați permanent de consolidarea conceptului de învățare prin simularea unui mediu de afaceri creat în cadrul hub-urilor virtuale, cu scopul dezvoltării unei atitudini întreprinzătoare.

Responsabilitate

Acționăm cu asumare și responsabilitate în vederea adoptării de metode inovatoare în materie de antreprenoriat pentru formarea copiilor, prin simulări virtuale ale situațiilor reale și punerea în practică a propriilor idei.

Traditie

Kids in Business este o comunitate activă din anul 2012 ce are ca obiectiv principal motivarea și furnizarea unei surse de inspirație pentru copii.