0

Niciun produs în coș.

Târg

Târgurile Kids in Business au ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial și consolidarea competențelor în domeniul independenței. Ele sunt organizate după modelul târgurilor comerciale reale și redau cât mai fidel atmosfera și murmurul acestora. Astfel de evenimente îi învață pe copii cum să își planifice participarea la un târg comercial, cum să pregătească un stand, cum să îl exploateze, cum să-și promoveze produsele și serviciile, cum să negocieze, dar cel mai important, vor experimenta sentimentul de apreciere și împlinire rezultat din valorificarea prin vânzarea directă a produselor și serviciilor pe care le va expune.

Fiecare Târg Kids in Business este dedicat unui proiect de responsabilitate socială. Având un caracter voluntar și caritabil, proiectul ales beneficiază de suportul și susținerea copiilor care participă la târg.

În cadrul Târgului sunt organizate o serie de concursuri fiind premiate: cea mai inovativă metodă de promovare a brandului, cea mai bună strategie de vânzare și cea mai frumoasă prezentare a afacerii. La fiecare târg participă antreprenori reali care vor evalua performanțele micilor antreprenori.

Participarea copiilor la Târgurile Kids in Business are ca principal obiectiv dezvoltarea și stimularea spiritului antreprenorial pentru că le oferă posibilitatea de a-și testa competențele într-un mediu de afaceri real și de a dobândi o experiență care le va fi foarte utilă în evoluția lor viitoare. Obiectivele secundare sunt: stimularea sentimentului de apartenență la comunitatea Kids in Business, networking între micii antreprenori și antreprenorii reali și integrarea copiilor în realizarea unui proiect de responsabilitate socială.