0

Niciun produs în coș.

Kids in Business – workshop despre leadership, echipă și teambulding la clasa a XI-a

Kids in Business susține și promovează educația antreprenorială în rândul elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Liceeni care s-au lansat în Maratonul pentru Educație Antreprenorială de la București, au primit bursele Kids in Business, care au avut ca temă workshop-ul despre leadership, echipă și teambuilding, susținut de doamna Av. dr. Nicoleta Munteanu, fondator și mentor Kids in Business.

Scopul workshop-ului a fost să îi ajute pe liceeni să se gândească la felul cum se văd, uitându-te la ei din  mai multe perspective. Astfel, aceștia și-au identificat propriile caracteristici unice, care îi vor ajuta să evalueze posibilele opțiuni de carieră care li se potrivesc.

În egală măsură workshop-ul i-a ajutat să înțeleagă mai bine care este diferența dintre un șef, manager și lider, le-a dezvoltat abilitățile de manager, de lider și capacitatea de lucra împreună cu alte persoane, ca parte a unei echipe. Capacitatea de a lucra împreună cu alte persoane, ca parte a unei echipe, este o abilitate esențială în toate domeniile vieții, iar perfecționarea stilului de conducere presupune alegerea mai multor stiluri pentru aceeași echipă.

Un antreprenor care le vorbește liceenilor despre leadership poate oferi o gamă largă de experiențe valoroase liceenilor. Astfel, mentorul Nicoleta Munteanu le-a împărtășit liceenilor poveștile și lecțiile învățate din propria sa călătorie antreprenorială. Aceasta a inclus provocările, succesele, eșecurile și momentele-cheie care i-au modelat parcursul.

Liceenii au învățat care sunt principiile și valorile care stau la baza unui leadership eficient: abordarea etică, dezvoltarea unei viziuni, comunicarea eficientă, inspirarea și motivarea celorlalți, luarea deciziilor și gestionarea conflictelor.

Exercițiile și activitățile interactive i-a ajutat pe liceeni să-și dezvolte abilitățile de leadership și să identifice fiecare stilul de leadership care i se potrivește.

Mentoring-ul și consilierea realizată de doamna Nicoleta Munteanu le-a oferit liceenilor ghidare și sfaturi personalizate în dezvoltarea abilităților de leadership. În acest sens, au avut loc discuții despre planificarea carierei, stabilirea obiectivelor și dezvoltarea competențelor necesare pentru a deveni lideri eficienți.

Credem că toate aceste experiențe împreună pot contribui la dezvoltarea abilităților de leadership ale liceenilor și la pregătirea lor pentru viitoarele provocări profesionale.

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult