0

Niciun produs în coș.

WINGATE și imporanța rețelelor de business

Seria evenimentelor de networking organizate în cadrul proiectului WINGATE – „Împreună pentru o Europă competitivă, favorabilă incluziunii” a ajuns la Pitești.
Cu această ocazie, Nicoleta Munteanu, fondator Kids in Business a avut deosebita plăcere să vorbescă despre modelul Kids in Business, dar și despre:
✅ comunitatea copiilor Kids in Business
✅importanța rețelelor de business
✅ suportul oferit de o rețea
✅ pregătirea și formarea continuă
✅ importanța educației antreprenoriale și avantajele pe care le oferă această din perspectiva angajatorilor
✅ importanța participării antreprenorilor reali la procesul de învățare
✅ importanța digitalizării

Proiectului WINGATE a ajuns se adresează doamnelor din business sau celor care vor să-și înceapă o afacere și vine cu know how din zona de management și business plan, înființarea unui start-up și noțiuni de negociere, strategie de business, comunicare și PR. De asemenea, programul oferă oportunități participanților pentru a-și îmbunătăți prezența pe piața locală și internațională.

Platforma Wingate are drept obiectiv principal creșterea numărului de întreprinderi conduse de femei și își propune să susțină femeile antreprenor să obțină oportunități egale și competitivitate în antreprenoriat, mai ales în domenii inovatoare.

Proiectul creează cadrul unui parteneriat internațional în regiunea Europei Centrale și de Est între Norvegia, Ungaria, România, Rep.Moldova și Serbia, ANAA reprezentând România și Moldova, ca vehicol de implementare, diseminare și creștere.

Mulțumim pentru invitație #WINGATEproject #ANAA

Articole Recente

Ora de Antreprenoriat Kids in Business la Școala Gimnazială nr. 179 din București

În data de 7 Noiembrie 2023, elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială nr. 179 din București, au participat la Ora […]

Citeste mai mult

Educație antreprenorială pentru viitorul României: Inițiativa „Kids in Business” | Piramida Educației

Domana av. Dr. Nicoleta Munteanu, fondator și mentor Kids in Business, a vorbit la Podcastul „Piramida Educației, alături de domnul Mihai Ssndu despre […]

Citeste mai mult

Copiii pot dezvolta abilități creative prin crearea propriilor produse tematice de Halloween

HalloKids – Ce idee grozavă! Copiii antreprenori care se implică într-un târg cu vânzare de Halloween pot avea parte de o experiență […]

Citeste mai mult