0

Niciun produs în coș.

Ce reprezintă succesul pentru Nicoleta Munteanu, fondator Kids in Business

Sunt un om al provocărilor. Fiecare provocare cu care mă confrunt îmi dă mai multă energie și entuziasm, mă face mai creativă și mai puternică. Ador să ies din zona mea de confort și să îmi depășesc limitele.

Cu toate că nu am dormit multe nopți din cauza proiectelor mele, niciodată nu am ajuns la epuizare și nici nu am simțit oboseala pentru că m-am dăruit cu toată ființa mea. Îmi place să planific  în avans și din acest motiv știu că un plan bun îți conferă un anumit control asupra rezultatului. Să planifici nu îți aduce doar rezultate bune, ci te și ajută să ai mai multă încredere în tine.

Convingerea mea este că succesul este însoțit de așteptări legate de consecvență și perseverență și de nevoia de a demonstra că poți avea succes și în continuare. Fiecare antreprenor este unic în felul său.

Pentru că succesul vine din interior, fiecare antreprenor are propria sa rețetă pentru succes. Cred cu tărie că toți avem puterea și influența de a atinge succesul pe plan profesional. Din punctul meu de vedere, succesul vine atunci când știi cine ești cu adevărat. Această acceptare de sine te ajută să nu te mai îndoiești de tine.

Eu am fost educată să mă adaptez cu ușurință provocărilor vieții, așa că de fiecare dată am mizat pe mine pentru că am simțit ce anume va avea succes și cum să-mi investesc banii. Tot ce mi-am dorit în viață am obținut, mai devreme sau mai târziu. Fiind o persoană curioasă, dornică să aflu lucruri și experiențe noi, să cunosc oameni și să învăț câte ceva de la fiecare, am descoperit că sunt motivată mai mult de frumusețea drumului spre succes decât de succesul în sine.

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult