0

Niciun produs în coș.

Kids in Business a ajuns la Prospera Education Hub din Chișinău

Programul de inițiere în educație antreprenorială Kids in Business-Summer School a ajus la Prospera Education Hub, Chișinău.

PROSPERA este un program inovativ de educație adresat copiilor și adolescenților din Moldova cu vârste cuprinse între 7-17 ani. Acest program ajută copiii și adolescenții să-și aleaga în mod conștient viitoarea profesie, să obțină cunostințe în diverse domenii și să-și dezvolte deprinderile necesare pentru o viață prosperă.
Nicoleta Munteanu, fondator Kids in Business  le-a  vorbit copiilor despre Kids in Business, despre antreprenori și antreprenoriat, tipuri de afaceri, modele de business și meserii.
Copiii au fost bucuroși să ne împărtășească experiențele lor antreprenoriale și, în egală măsură, curioși și dornici să afle povestea Nicoletei de antreprenor.
A fost un dialog foarte interesant despre ce este, cum este și ce face un antreprenor, despre concurență și importanța brandului, cele 3 tipuri se afaceri: producție, comerț și servicii, cum își pot promova copiii afacerea, dar și despre filantropie și cum putem să ajutăm comunitatea din care facem parte, în calitate de antreprenori.

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult