0

Niciun produs în coș.

Kids in Business la Tabăra Fetelor Neînfricate

Astăzi, Doamna Av. Dr. Nicoleta Munteanu a fost invitată în calitate de antreprenor, fondator Kids in Business și vice-președinte CONAF să le vorbească fetelor neînfricate despre „Curajul de a fi antreprenoare” la Tabăra Fetelor Neînfricate, care a avut loc în București.

Fete Neînfricate este un proiect implementat de Fundația Progress în parteneriat cu OTP Leasing ,care își propune să ajute la dezvoltarea adolescentelor din zone defavorizate prin educație, activism, creșterea respectului de sine și împuternicire.

Fiind antreprenoare de la vârsta de 6 ani, Doamna Av. Dr. Nicoleta Munteanu a inspirat fetele neînfricate cu povestea sa antreprenorială, le-a încurajat să-și îndeplinească potențialul și să nu se lase descurajate de stereotipurile de gen, să-și îmbunătățească abilitățile de viață, să-și facă prieteni noi și să experimenteze aventuri noi și captivante.

De asemenea, le-a povestit cum a folosit curajul atunci când a început ceva nou și  a riscat totul pentru a obține succesul în afaceri.

„Curajul  implică capacitatea de a face față eșecurilor și de a găsi modalități de a învăța din ele. Este important să fii pregătită să îți asumi riscuri și să fii dispus să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele”, a declarat doamna Nicoleta Munteanu.

Există numeroase avantaje și dezavantaje ale antreprenoriatului. Pe de o parte, ca antreprenor, poți să îți dezvolți propria afacere și să îți gestionezi propriul program de lucru. De asemenea, poți să îți stabilești propriile obiective și să lucrezi pentru a le atinge. Pe de altă parte, antreprenoriatul implică un nivel ridicat de risc, iar succesul nu este garantat. Este important să ai o planificare bine gândită și să fii pregătită să faci față obstacolelor și să iei decizii dificile.

Înainte de a decide să devii antreprenor, este important să îți evaluezi abilitățile și experiența pentru a fi sigur că ai cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona o afacere. De asemenea, ar trebui să faci o cercetare temeinică a pieței și a concurenței pentru a avea o idee clară despre potențialul de profitabilitate al afacerii tale.

În final, fiecare persoană are propriile sale motive și circumstanțe care determină dacă antreprenoriatul este potrivit pentru ea. Este important să iei în considerare toate aceste aspecte și să te asiguri că ai pregătit bine planul tău de afaceri înainte de a începe aventura antreprenorială.

 

 

 

 

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult