0

Niciun produs în coș.

Ora de Antreprenoriat Kids in Business la Școla Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești, Jud. Prahova

În cadrul în Săptămânii Altfel, peste 130 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești, Jud. Prahova, au participat la Ora de Antreprenoriat Kids in Business susținută de fondatoarea și mentorul Kids in Business, Av. Dr. Nicoleta Munteanu și antreprenoarele invitate Angelica Mirea, președinte CONAF Prahova și Corina Munteanu, Președinte PADIR.

La clasele a III-a și a IV-a ora de antreprenoriat a început prin identificarea talentelor și pasiunilor fiecărui elev, deoarece acestea pot sta la baza inițierii unei afaceri. Odată conștientizate la clasă, au apărut multe idei de afaceri, de la concerte și spectacole de dans, la ore de programare sau robotică, meditații la matematică sau realizarea de produse hand-made.

Prin intermediul Hub-ului Virtual Kids in Business, elevii au vizualizat poveștile antreprenoriale ale copiilor de vârsta lor.

La clasele a V-a și a VI-a elevii au fost interesați să afle mai multe informații despre criptomonede și banii digitali. Poveștile antreprenoriale de success ale antreprenorilor invitați au fost ascultate cu mult interes, iar întrebările legate de lumea afacerilor au fost adresate cu multă curiozitate și entuziasm.

Ora de antreprenoriat Kids in Business la clasele a VII-a și a VIII-a a fost despre descoperirea vocației. Dacă știi încă de la o vârstă mică ce îți place să faci și ce îți aduce bucurie, poți să îți dedici mai mult timp și resurse pentru a dezvolta acele abilități și talente, care pot duce la o carieră de succes. În egală măsură descoperirea vocației îți poate oferi oportunitatea de a explora diferite opțiuni de carieră și de a începe să te pregătești într-un domeniu de interes încă din timpul școlii.

Astăzi, Ora de Antreprenoriat Kids in Business și-a atins obiectivul pentru că a oferit elevilor oportunități de învățare, dezvoltare a abilităților și creștere a încrederii în sine.

Ora de Antreprenoriat Kids in Business este un program de voluntariat care se adresează școlilor de stat și private, care doresc să-i inițieze pe elevi în tainele antreprenoriatului. Programul este special conceput pentru a-i ajuta pe elevi să dezvolte idei creative, generatoare de valoare și are ca scop stimularea spiritului de inițiativă, creativitatea, dar și curajul de a prezenta propriile idei de afaceri.

Mulțumim pentru invitație d-lui Director, Prof. Rădulescu Antonio Ovidiu Aurelian și D-nei Prof. Popescu Ileana Alina.

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult