0

Niciun produs în coș.

Ora de Educație Antreprenorială la Colegiul Național „Elena Cuza din București”

Educația antreprenorială joacă un rol crucial în dezvoltarea tinerilor și în pregătirea lor pentru viața profesională și pentru a deveni membri activi și inovatori ai societății. Din acest motiv, ora de antreprenoriat Kids in Business se predă începând cu școala primară, gimnaziu și liceu.
Orele de antreprenoriat Kids in Business au ca scop dezvoltarea abilităților de gândire critică și creativă în rândul liceenilor. Educația antreprenorială încurajează liceenii să gândească critic și să-și dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor. Ei învață să evalueze situații complexe, să găsească soluții inovatoare și să-și folosească creativitatea pentru a-și atinge obiectivele.

Prin ora de educație antreprenorială Kids in Business ne propunem să îi învațăm pe liceeni să-și dezvolte și să-și exploreze spiritul antreprenorial. Ei învață să-și identifice oportunitățile, să-și asume riscuri calculate și să-și transforme ideile în acțiuni concrete. Acest spirit antreprenorial poate fi util nu numai în domeniul afacerilor, ci și în orice altă sferă a vieții, cum ar fi cariera profesională sau inițiativele personale.

Peste 100 de elevi de la Colegiul Național „Elena Cuza” din București au participat la ora de educație antreprenorială din seria Maratorul pentru Educație Antreprenorială.

Doamna Av. Nr. Nicoleta Munteanu, fondator și mentor Kids in Business, vicepreședinte CONAF, le-a oferit liceenilor  o perspectivă autentică despre antreprenoriat și oportunități de învățare practică.

 

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult