0

Niciun produs în coș.

KibCamp – Kids in Business – Premium Summer School – Junior Antreprenor

Kib Camp Junior Antreprenor este tabăra de vară Kids in Business mult așteptată de micii antreprenori în devenire.

Mentorii Kids in Business și-au propus în cele 5 zile de tabără să le dezvolte copiilor pe lângă abilitățile și competențele antreprenoriale, avantaje și experiențe valoroase cum ar fi: stimularea creativității și a gândirii inovatoare, încredere și învățare prin experiență, dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere și îmbunătățirea abilităților de lucru în echipă.

Copiii au participat la diverse activități de divertisment, special create pentru a le oferi micilor antreprenori în devenire o experiență educațională și distractivă, în care să își dezvolte abilitățile antreprenoriale și să-și îmbunătățească încrederea în sine.

În fiecare zi, copiii au primit câte o provocare la sesiunea de educație antreprenorială practică. Astfel, ei au început să gândească ca un antreprenor adevărat și au creat diverse produse handmade cum ar fi: tricouri pictate manual, sugar scrub, grădina zen și tablouri cu flori de câmp.

Micii antreprenori au învățat care-i treaba cu banii, cum se face un buget, cum se creează un produs, ce înseamnă identitate vizuală, au lucrat la propriul plan de afaceri și acum sunt pregătiți să treacă la următorul nivel și anume, promovare afacerii pentru că se aproprie Târgul cu vânzare CosmoKids, din cadrul Cosmobeauty Expo 2023, la București în perioada 23-25 iunie 2023.

Între sesiunile de instruire în antreprenoriat din cadrul Taberei, pauza a fost fie pe terenul de volei cu nisip de quatrz, fie pe pista de pumptrack.  Ultima seară a taberei s-a încheiat cu celebrul focul de tabără #kibcamp şi bezele în foc.

În Tabăra Kids in Business Premium summer School- Junior Antreprenor,  copiii au experimentat la cote maxime: entuziasmul, bucuria, curiozitatea, socializarea, camaraderia și legăturile de prietenie.

Felicitări tuturor!
Mulțumim, DrPhyto Romania #DrPhyto pentru cadourile oferite micilor antreprenori!

 

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult