0

Niciun produs în coș.

Tabăra Kids in Business – Premium Summer School – Junior Antreprenor

Junior Antreprenor este tabăra de vară Kids in Business mult așteptată de micii antreprenori în devenire, pentru că, pe lângă dezvoltarea abilităților și competențelor antreprenoriale, oferim avantaje și experiențe valoroase cum ar fi: stimularea creativității și a gândirii inovatoare, încredere și învățare prin experiență, dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere și îmbunătățirea abilităților de  lucru în echipă, adică competențe și abilități pe care le vor folosi pe tot parcursul vieții.

Anul acesta Junior Antreprenor se va ține, într-o locație premium unde răsăriturile și apusurile sunt inspiraționale pentru a transforma o simplă idee de afacere într-o afacere.

Flandra Glampig din Corbeni, Argeș pune la dispoziția micilor antreprenori camere  de 3 și 4 locuri premium, clasificate 4*, dotate excelent, cu baie proprie și televizoare. Complexul este amenajat cu spațiu de joacă pentru copii, teren de volei pe nisip de quartz, piscină, Pumptrack, un loc special amenajat pentru foc de tabără. Desigur, avem incluse și cele 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină) și două gustări. Meniul copiilor pentru întreaga durată a taberei va fi personalizat de un medic nutriționist și gătit de Chef bucătar dedicat.

Sunt bineveniți copiii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă să fii antreprenor,  cum funcționează o afacere, cum se pot produce diferite bunuri, cum se face o strategie de marketing, cum se stabilește prețul corect și cum ajungi să faci profit.

Transportul de la București la Flandra Glampig și retur este organizat de Asociația Centrul Internațional de Mediere cu autocar modern, iar copiii vor fi însoțiți, bineînțeles, de staff-ul Kids in Business.

Cât costă?

Prețul taberei este de 3.500 de lei (transport, cazare 5 nopți, 3 mese pe zi incluse, materiale suport curs, materialele pentru atelierele de creație produs, acces piscină, biciclete și acces pista pumptrack, acces teren volei pe nisip de quartz), plătibili în doua tranșe –  50% la semnarea contractului și 50% cu maximum 48 de ore înaintea plecării în tabără.

Reduceri:

 • 200 de lei pentru fiecare copil participant care vine însoțit de un frățior/surioară/verișor/rudă gradul I-II.
 • 200 de lei pentru elevii din școlile de stat și private care participă la orele de educație antreprenorială Kids in Business.
 • 200 de lei pentru membri activi CONAF.

 Cum va arăta o zi de tabără:

 • Ora 08.30 – Bună dimineața
 • Ora 09.00 – 09:30 Yoga și mindfullness
 • Ora 09:30 – 10:00 Micul dejun
 • Ora 10:00 – 11:30 Atelier de educație antreprenorială
 • Ora 11:30 – 13.00 Atelier de conduită în afaceri
 • Ora 13:00 – 14:00 Masa de prânz
 • Ora 14:00 – 15:30 Odihnă
 • Ora 15:30 – 17:00 Atelier de educație antreprenorială practică (copiii vor produce diferite produse).
 • Ora 17:00 – 19:00 Activități diverse: piscină, Pumptrack, volei pe nisip, jocuri de teambuilding
 • Ora 19:00 – 20.00 Cina
 • Ora 20:00 – 21:30 Jocuri de educație antreprenorială și activități de interior

În ultima seară a taberei ne vom strânge la marshmallows în jurul focului cu un invitat surpriză – antreprenor de succes, vom mânca preparatele de la cooking show și vom prezenta planurile de afaceri. În seara finală părinții sunt bineveniți (cu o confirmare prealabilă a participării și achitării meniului festiv).

 Cine sunt mentorii Kids in Business?

Staff-ul este format din persoane adulte care îi vor supraveghea pe copii în permanență (1 supraveghetor la 5 copii).

 • Dr. Nicoleta Munteanu – Fondator și mentor Kids in Business
 • Ec.Suzanne Dobromir, mentorKids in Business
 • Ioana Martinescu, mentor Kids in Business
 • Andreea Maican -trainer yoga și mindfulness

Produsele echipamentele sportive sunt oferite de organizatori.

 Cum mă înscriu?

?  0726.143.537

kib@kib.ro

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult