0

Niciun produs în coș.

Târgul cu vânzare Kids in Business – HalloKids

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au învățat să dezvolte mici afaceri,  să fie responsabili de afacerile lor, să își respecte obligațiile și să își gestioneze timpul eficient.

Participarea micilor antreprenori la Târgurile cu vânzare  Kids in Business îi ajută să interacționeze cu clienții și să primească feedback direct. Această experiență practică reprezintă o excelentă oportunitatea pentru îmbunătățirea produselor și dezvoltarea continuă a afacerii.

În acest context, Târgul cu vânzare Kids in Business HalloKids are ca temă „Halloween” și se va desfășura în perioada 27-29 Octombrie 2023, în cadrul celui mai mare festival de Halloween din România, West Side Hallo Fest, ediția 1, eveniment organizat de Primăria Sectorului 6, pe insula Lacului Morii, dar și pe digul amenajat.

La West Side Hallo Fest sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori.

Pentru că fiecare târg Kids in Business este dedicat unui proiect de responsabilitate socială cu scopul de a-i învăța  pe copii să accepte diferențele dintre oameni, de a dezvolta empatia față de ceilalți, dar și sentimentul de împlinire atunci când dăruiesc, fiecare copil va dona suma de 50 de lei/zi proiectului de responsabilitate socială „Hai la școală”.

Sumele donate de către copii au ca scop încurajarea copiilor nevoiași – aflați în risc de abandon școlar, să nu părăsească școală din lipsa ghiozdanelor și rechizitelor. Din donații se vor cumpăra ghiozdane și rechizite pe care copii le vor dona celor nevoiași, înscriși în acest program.

Sumele încasate din vânzare produselor la standul personal vor fi încasate de către copii conform contractului de sponsorizare încheiat cu tutorii. În acest fel obiectivele Kids in Business sunt atinse atât în ceea ce privește scopul programului de educație antreprenorială pentru copii, cât și proiectul de responsabilitate socială, care este dedicat fiecărui târg KiB.

Așadar, te așteptăm să îți expui produsele respectând tema Halloween la târgul cu vânzare Kids in Business:

  • Unde?

pe Insula Lacului Morii, în cadrul West Side Hallo Fest, ediția 1

  • Când?

Vineri, 27 octombrie 2023, 12-18;

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, 10-16;

Duminică, 29 octombrie 2023, 10-16.

 Standuri disponibile: 15

 

Înscrierile se fac la kib@kib.ro

Articole Recente

Ora de Antreprenoriat Kids in Business la Școala Gimnazială nr. 179 din București

În data de 7 Noiembrie 2023, elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială nr. 179 din București, au participat la Ora […]

Citeste mai mult

Educație antreprenorială pentru viitorul României: Inițiativa „Kids in Business” | Piramida Educației

Domana av. Dr. Nicoleta Munteanu, fondator și mentor Kids in Business, a vorbit la Podcastul „Piramida Educației, alături de domnul Mihai Ssndu despre […]

Citeste mai mult

Copiii pot dezvolta abilități creative prin crearea propriilor produse tematice de Halloween

HalloKids – Ce idee grozavă! Copiii antreprenori care se implică într-un târg cu vânzare de Halloween pot avea parte de o experiență […]

Citeste mai mult