0

Niciun produs în coș.

Târgul Kids in Business – SustainKids pentru un viitor durabil și sustenabil

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au învățat că sustenabilitatea reprezintă abordarea problemelor într-un mod care asigură un echilibru între nevoile noastre actuale și capacitatea viitoare a Pâmântului de a le satisface.

În acest context, Târgul cu vânzare Kids in Business are ca temă „SustainKids – pentru  un viitor durabil și sustenabil”.

Pentru că B-dul Drumul Taberei se va transforma într-o scenă deschisă, târgul se va desfășura în perioada 9-11 iunie 2023, în cadrul WEST SIDE – Flower Fest, ediția 1, eveniment organizat de Primăria Sectorului 6.

Participând  la târgul cu vânzare Kids in Business, elevii se pregătesc pentru viața reală și învață să vândă utilitatea produselor, să aplice corect strategiile de preț și de promovare pentru a vinde cât mai mult și pentru a realiza profit, dar și de a lua decizii corecte în diverse situați.

Pentru că fiecare târg Kids in Business este dedicat unui proiect de responsabilitate socială cu scopul de a-i învăța  pe copii să accepte diferențele dintre oameni, de a dezvolta empatia față de ceilalți, dar și sentimentul de împlinire atunci când dăruiesc, fiecare copil va dona suma de  50 de lei proiectului de responsabilitate socială „Hai la școală.

Sumele donate de către copii au ca scop încurajarea copiilor nevoiași – aflați în risc de abandon școlar, să nu părăsească școală din lipsa ghiozdanelor și rechizitelor. Din donații se vor cumpăra ghiozdane și rechizite pe care copii le vor dona înainte de începerea anului școlar celor nevoiași, înscriși în acest program.

Sumele încasate din vânzare produselor la standul personal vor fi încasate de către copii conform contractului de sponsorizare încheiat cu tutorii. În acest fel obiectivele Kids in Business sunt atinse atât în ceea ce privește scopul programului de educație antreprenorială pentru copii, cât și proiectul de responsabilitate socială, care este dedicat fiecărui târg KiB.
Așadar, te așteptăm să îți expui produsele la târgul cu vânzare Kids in Business în B-dul Drumul Taberei, sector 6, în cadrul WEST SIDE – Flower Fest.

Vineri, 9 iunie 2023, 18-20;

Sâmbătă, 10 iunie 2023, 10-13;

Duminică, 11 iunie 2023, 10-13

Înscrierile se fac la kib@kib.ro

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult