0

Niciun produs în coș.

„Ziua națională a educației financiare” dezbatere cu 150 de liceeni la Râmnicu Vâlcea

Ce poate fi mai frumos de „Ziua națională a educației financiare” decat o dezbatere interactiva cu peste 150 de liceeni!
Kids in Business a  ajuns la Râmnicu Vâlcea, la invitația doamnei profesor Mihaela Andreianu inspector școlar al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.
Alături de Cristina Chiriac fondator Flori de ie și Președinte CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și Magdalena Popescu Președinte CONAF Vâlcea Nicoleta Munteanu, fondator Kids in Business și Vice Președinte COANF a vorbit despre antreprenoriat, modele de business de succes, veniturile pasive și investițiile pe termen lung.
Am aflat ce înseamnă o firmă de exercitiu, cum au fost create produse, branduri noi, am avut ocazia să vedem cum liceeni cu ambiții antreprenoriale își promovează produsele pe rețelele de socializare. Iată cum pasiunea și talentul, sau o simplă idee de afaceri se poate transforma într-o afacere dacă ai curaj și dorintă să devii independent financiar.
Invitația a fost făcută în virtutea „Pactului pentru Educație Antreprenorială”, semnat în 2019 de către CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin cu Ministerul Educației și Cercetării.

Articole Recente

Târgul Kids in Business la școala primară de la Liceul Internațional Ioanid

Astăzi, 13 Iunie 2024, elevii școlii primare de la Liceul Internațional Ioanid, absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids in Business, au […]

Citeste mai mult

Targul Kids in Business la școala primară de la Mark Twain International School

Astăzi, 12 Iunie 2024, elevii clasei a I-a de la Mark Twain International School , absolvenți ai programului de educație antreprenorială Kids […]

Citeste mai mult

Târgul cu vânzare Kids in Business – SustainKids, ediția a II-a

Kids in Business promovează și sprijină afacerile sustenabile în rândul copiilor. În cadrul orelor de educație antreprenorială Kids in Business, copiii au […]

Citeste mai mult